25 mai 2008

Fuse si se duse

Ziceam intr-un blog anterior ca astept sa vina momentul in care sa castige melodia cu adevarat buna. Se pare ca a venit aceasta zi :D.
Aseara, dupa o lupta extrem de stransa cu Grecia, Rusia a reusit sa castige trofeul Eurovision.Era inevitabil si nu pentru ca se dau voturile pe criterii geopolitice ci pentru ca au fost bazati oamenii.Sa fim realisti.Daca ii aduci pe Edwin Marton si Plushenko, alaturi de o voce exceptionala si o melodie pe masura, care sunt sansele sa nu ajungi in top 5?
Despre Romania ce sa zic.Mai e ceva de zis?Ne-am prezentat cu o melodie bunicica (ca sa nu zic altfel) dar care clar nu era meant for Eurovision. Nu pentru ca era lenta , acesta nu e un criteriu , ci pur si simplu pentru ca romanii nu si-au dat seama ca Festivalul Mamaia nu este unu si acelasi cu Eurovision.
Chiar si dupa atatea luni tot consider ca Biondo ar fi trebuit sa ne reprezinte. Trebuie sa renuntam la acest nationailsm si patriotism care ne loveste doar in momente de genul Eurovision. Inclin sa cred ca e o moda in perioada aceea , a selectiei nationale Eurovision, sa fi 100% roman si sa fi mega patriot. Nu zic ca e rau dar daca ar fi si realista treaba ar fi super. Tin sa amintesc ca mai toti, cum prindem oportunitatea cum fugim spre granite.
Anyway, Rusia a castigat....bravo ei...chiar a meritat!

Un comentariu:

Masaj erotic Pitesti spunea...

un articol foarte interesant , felicitari aiun blog bun